механізми створення шкільних кулінарних коворкінгів;
як інтегрувати навчальні плани до роботи в коворкінгу;
як провадити комерційну діяльність на базі шкільного коворкінгу;
як кулінарні коворкінги стають осередками соціальних проєктів.
Спікерами події стануть керівники шкільних кулінарних коворкінгів, які поділяться свої досвідом, експерти нашого проєкту, а також люди, які змогли розкрити свій потенціал завдяки коворкінгам.
Ми будемо раді бачити кожного, нам важливі ваша присутність та думки.
Нагадуємо, що вебінари проводяться за підтримки ГО «Інститут Громадянського Суспільства» у партнерстві з Пирятинською міською радою за підтримки Європейського Союзу у межах проєкту «Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та еко-орієнтованого зростання»
Коментарі