Захід є унікальною можливістю для обміну досвідом, ідеями та контактами між представниками туристичної галузі Європейського Союзу та України.
На форумі будуть розглянуті актуальні тенденції у гастротуризмі, відбудеться обмін кращими практиками та інформацією щодо можливостей для розвитку цієї цікавої галузі.
Тематичне наповнення форуму:
«Гастрономічний туризм Україною: виклики та рішення»
«Потенціал унікальних локальних продуктів для розвитку території»
«Опільські легуміни» та «Лямці» - зірочки, які сходять на небосхилі українського гастротуризму»
«Ресторани, як невід’ємна складова гастротуризму. Як повернути українську кухню із минулого в сучасність і зробити її цікавою для самих українців?»
«Інноваційне обладнання для ресторанного бізнесу: швейцарський та український підходи»
Спікерами будуть Олена Казьміна, Юлія Пітенко, Павло Нижник, Юлія Рабін, Марина Корчак.
Приєднуйтеся до нас, щоб знайти нових партнерів, вдосконалити свої стратегії та спільно розвивати гастротуризм на благо всіх учасників галузі!
Захід організовано в рамках проєкту «Сприяння економічному зростанню в Кам’янець-Подільській громаді», що фінансується за кошти Європейського Союзу (ЄС) в рамках програми «Мери за економічне зростання» та реалізовується Центром «ЕЙДОС» у співпраці з Кам’янець-Подільською міською радою.
Коментарі